Vi “hænger ud” på Danmarks bedstbeliggende strandhotel.

Fredag den 23. juni åbner et spritnyt strandhotel i Hvidbjerg (Blåvand), og vi har haft den (kæmpe) store ære at stå for udsmykning af bla. de 24 værelser, som Strandhotellet har. 

 
Det nye Strandhotel ligger i allerførste 1. klitrække ned til den lækreste sandstrand. Den hvide strand med Vesterhavets eneste badebro, perfekt til vandsport som fx windsurfing, stand-up paddle, havsvømning m.m.


Strandhotellet har en fantastisk havudsigt fra øverste etage og alle værelser er med balkon eller terrasse.
 
Vi har selv stået for ophængningen og har derfor været på hotellet i nogle dage - og vi er ikke et sekund i tvivl. Danmark bliver en helt vidunderlig perle rigere. 
Vi er smask-forelsket i beliggenheden, indretningen, materialerne, stemningen, naturen, stranden og havluften. 
 
Til Strandhotellet har vi designet Hjemhavn-plakater, der passer til området bl.a. Horns Rev, Nordsøen, Hvidbjerg Strand, Blåvand og Blåvandshuk. Men der er naturligvis også blevet plads til “Chefen” som troner over spisebordet. 
I alle soveværelser hænger redningsstationen i 50x70 cm. 
 
Udover Strandhotellet er bygget en lækker restaurant med fransk/nordisk køkken og så er der bygget 23 super fede stråtækte strandvillaer i 2 plan med indendørs- og udendørs pejs, spa på terrassen… og JUHU… Hjemhavn plakater på væggene!! (Et fotogallerie fra Strandvillaerne følger snarest.)
 
Strandhotellet, strandvillaerne & restaurant Høfde 4 i Hvidbjerg… dét ganske enkelt en drøm for alle os der æææælsker weekendophold! 

KH
Birgitte & Søren
Havnekontoret
 Link: www.hvidbjerg.dk

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


Example blog post
Example blog post
Example blog post